Wat een prettige, geduldige fotograaf met oog voor detail en leuk met kinderen. Het resultaat is prachtig!

Tamara is Top! Ik heb al verschillende fotoshoots bij Tamara gedaan en ben altijd super blij met het resultaat. Tamara weet je op je gemak te stellen, is geduldig en lief met kinderen, en niet onbelangrijk ze weet de mooie momenten tussendoor vast te leggen.
Daarnaast neemt ze op een natuurlijke manier de leiding, heeft ideeën maar vergeet absoluut jou plaatje niet. De gezellige middag zet ze om in prachtige foto’s. Gun dit jezelf!

Tamara heeft met veel geduld en liefde ons speciale meisje gefotografeerd. Het resultaat is boven verwachting. De reacties die we krijgen zijn: puur, zoals ze is, schitterend, geweldig, enz. Een volgende keer kiezen we weer voor Tamara.

Een fijne shoot gehad bij Tamara en met een prachtig resultaat. We konden niet kiezen dus hebben alle foto’s besteld. Dat zegt voor ons genoeg.
Tamara is rustig, geeft goede tips en aanwijzigingen en stelt enorm op je gemak. Zelf voor niet modellen rolt er dan een modelwaardin resultaat uit.

Super Leuke Cake Smash gehad!
Tamara heeft veel geduld en leuke spullen om de shoot compleet te maken. Heel erg tevreden over het eindresultaat! Zeker een aanrader om een mooie gezellige shoot te laten doen en mooie herinneringen te maken!!

Tamara est une photographe professionel à l’écoute, elle répond rapidement aux questions que l’on se pose. Elle prend également le temps pendant la séance même si nous avons eu un peu de mal avec la langue.
Le tarif est très bon pour la qualité ! Merci beaucoup !!!

Wij hebben laatst een hele toffe fotoshoot gehad met Tamara. We zijn naar het Wekeromsezand geweest en het resultaat is echt fantastisch ! Tamara was heel geduldig met onze dochter die denk ik net als de meeste kinderen niet echt stil wou staan😉 wij zijn heel blij met het eind resultaat!

Wij hebben door Tamara een buiten-portretfoto van de (klein)kinderen voor mijn moeder die 80 jaar werd, laten maken. De foto is echt erg mooi geworden. Tamara is erg vriendelijk, maar ook professioneel. Je kunt haar altijd bellen als je vragen hebt. Zij houdt goed contact over de datum/tijd in verband met het weer. Zij geeft goede tips over onder andere de kledingkleur combinatie. Tamara houdt zich aan afspraken en de prijs valt reuze mee. Toen ik de foto kwam ophalen had ze het erg mooi ingepakt. Tamara Mollers Fotografie is zeker een aanrader!

Ontzettend bedankt voor de prachtige foto’s. Het geeft een fantastische samenvatting van alle mooie en bijzondere momenten van onze prachtige dag. De foto’s zijn geweldig en we vonden het super fijn dat je deze dag met ons heb willen vieren en ook nog prachtige foto’s hebt gemaakt. Wij zullen je zeker aanraden. Tamara Mollers fotografie echt een topper!!!

Tamara is een fijne rustige vrouw die haar vak verstaat. met veel passie en liefde schiet ze de perfecte plaatjes. en ze gaat door tot dat ze hem heeft eerder stopt ze niet. ze heeft leuke creatieve ideeën waardoor het 10x zo leuk word om voor de lens te staan en het ongemakkelijke ( om voor de lens te staan) gaat er vanaf. een dikke aanrader !

Speciale kindershoot voor een 40 jaar huwelijkscadeau gedaan en heel erg goed bevallen. Tamara is professioneel, denkt goed mee en heeft veel slimme trucjes met kinderen :-). Klein grapje laten vertellen en wij hebben een foto voor het leven. En super scherpe kwaliteit. Echt een aanrader!!

 

Tamara is heel erg professioneel, ze weet wat ze doet en geef duidelijk advies. Haar foto’s zijn ons goed bevallen. Tamara is prettig om mee samen te werken. We hebben een fijne dag gehad met haar, ze heeft in alle rust de foto’s geschoten.
Ik zou haar zeer zeker aanraden.